RING OSS - 0650-553 728

Badrumsrenovering Hudiksvall

RING OSS - 0650-553 728

Badrumsrenovering

Vänder er till oss för badrumsrenovering i Hudiksvall. Vi hjälper er med er badrumsrenovering i Hudiksvall.

Vårt företag utför badrumsrenovering i Hudiksvall samt resten av Gävleborgs län. 

Vi tar oss an hela processen av er badrumsrenovering i Hudiksvall. Vi har verktyg och kompetens för att utföra alltifrån rivning till färdigt badrum. Hos oss får ni även hjälp med stambyte, byte av värmesystem och rörstråk.

Säker badrumsrenovering

En badrumsrenovering i Hudiksvall är oftast en stor investering både för plånboken och bostaden. Det är ofta ett stort ingrepp och en omfattande renovering. Det är där vi kommer in. Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att utföra badrumsrenovering i Hudiksvall, har certifikat enligt Säker Vatteninstallation och är medlemmar i VVS Företagen. 

Anlita oss för en trygg och säker badrumsrenovering.

Glöm inte att privatpersoner har rätt till rot-avdrag, 30 procent av arbetskostnaden är avdragsgill. Badrumsrenovering i Hudiksvall kräver dock inget bygglov. Så snart ni har bestämt er kör vi igång.

Hjälp med finansieringen

Vi är sedan 2019 medlem i Bad och Värme-kedjan. Det innebär att ni som kund ska känna er trygga med bland annat vårt fasta pris samt klart före-datum. Bad och Värme kan också hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Hudiksvall eller övriga Gävleborgs län.