RING OSS - 0650-553 728

Badrumsrenovering Hudiksvall

RING OSS - 0650-553 728

Stambyte

Vi utför stambyte och badrumsrenovering i Hudiksvall. Kontakta oss oavsett om det bara är stambyte ni behöver hjälp med.

Förutom badrumsrenovering i Hudiksvall och övriga Gävleborg utför vi även stambyte med eller utan badrumsrenovering. Vi har lång erfarenhet av stambyte och har haft flera bra samarbeten med bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare där vi planerat och genomfört stambyte. 

Om ni anlitar oss för stambyte ser vi till att störningen för de boende blir så milda som möjligt.

Stambyte av badrum

Ett stambyte genomförs kontinuerligt i alla slags fastigheter med våtrum. Under ett stambyte byts rören som leder varmvatten, kallvatten och spillvatten ut. Det eftersom rören med åren slits ut och riskerar att spricka eller täppas igen. 

I många fall behövs även en badrumsrenovering i Hudiksvall i samband med sitt stambyte. Stambyte kräver nämligen att man bryter fuktspärren för att komma åt rören som befinner sig i väggar och golv.

Vårt företag utför både badrumsrenovering i Hudiksvall och stambyte, alltifrån rivningen till färdigställandet av det nya badrumet. Vi jobbar bland annat med leverantörer som FM Mattsson och Mora Armatur – allt för att ni ska få ert drömbadrum.

Effektiviserar processen av stambyte

Ett stambyte innebär ofta påfrestande störningar för de boende. Vi jobbar aktivt med att effektivisera processen för att påverka de boendes vardag så lite som möjligt. Med god planering, kommunikation och erfaren personal skapar vi goda förutsättningar för att tillfredställa alla inblandade. 

Kontakta oss för stambyte och badrumsrenovering i Hudiksvall samt övriga Gävleborg!