RING OSS - 0650-553 728

Badrumsrenovering Hudiksvall

RING OSS - 0650-553 728

Om oss

Vårt bolag utför badrumsrenovering i Hudiksvall till både privatpersoner samt företag och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för badrumsrenovering i Hudiksvall.

Välkommen till oss på LBM Rör och Värmeteknik AB

Vi är från början ett VVS-företag som erbjudit våra kunder olika typer av installationer och underhåll. Med åren har vi breddat vår kompetens och fått stor erfarenhet av badrumsrenovering i Hudiksvall och stambyte.

Utför badrumsrenovering

Vi utför badrumsrenovering i Hudiksvall och övriga Gävleborg. Hos oss är ingen badrumsrenovering i Hudiksvall eller resten av Gävleborg för stor eller för liten. Vi erbjuder ett brett serviceutbud och vi åtar oss alla typer av uppdrag inom badrumsrenovering och stambyte. Inom vår personalstyrka har vi en bred kompetens. Hos oss står alltid kundens specifika behov står i centrum.

Våra kunder är allt från privatpersoner till förvaltningsbolag och byggföretag.

Vi har serviceavtal med HSB Södra Norrland, men arbetar även tillsammans med Din Bostad, Förvaltningsbolaget Castor och många lokala byggentreprenörer i regionen runt Sundsvall och Timrå.

Vi tar alltså på oss badrumsrenovering i Hudiksvall från både privatpersoner med enstaka badrum men också större fastighetsbolag som ska genomföra omfattande badrumsrenoveringar av flera lägenheter. Vi utför också stambyte och sätter in nytt och fräscht badrum efteråt. 

Kunnig och utbildad personal

Vår personal har hög kompetens inom badrumsrenovering i Hudiksvall. För oss är de mjuka värdena viktiga; artighet, trovärdighet och kundfokus ska alltid genomsyra vår personal.

Vår personal är vårt ansikte utåt och vår viktigaste resurs. Vi månar om vår personal och många av oss har arbetat tillsammans i många år.

Vi är certifierade enligt Säker Vatteninstallation och medlemmar i VVS Företagen.

Hjälp med finansieringen

Vi är sedan 2019 också medlem i Bad och Värme-kedjan. Det innebär att ni som kund ska känna er trygga med bland annat vårt fasta pris samt klart före-datum. Bad och Värme kan också hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Hudiksvall eller övriga Gävleborgs län.

Vill ni ha en badrumsrenovering i Hudiksvall eller övriga Gävleborg? Kontakta oss, vi hjälper er!

Vi tar vår badrumsrenovering i Hudiksvall på största allvar och av oss får ni garanti för er badrumsrenovering i Hudiksvall via VVS Företagen.      Låt oss få utföra er badrumsrenovering i Hudiksvall. Vi kan även hjälpa er med er finansiering av er badrumsrenovering i Hudiksvall.